Sluiten

WePayPeople sponsor Flexdiner

Na het succes van 2015 zijn we ook dit jaar weer de trotse hoofdsponsor van het Flexdiner. De tweede editie, opvolger van het Flexcongres zoals dat al enige jaren door Reed Elsevier Flexmarkt wordt georganiseerd, staat geheel in het teken hoe om te gaan met de snel veranderende arbeidsmarkt.

De balans tussen Flex en Vast

Het beloofd weer een interessante discussie te worden met relevante spelers uit de branche, aangejaagd door een aantal top sprekers. Zo zijn Jan van Setten, Rob van Elburg, Wim Davidse en Han Mesters gevraagd u bij te praten over de laatste ontwikkelingen. Denk aan elkaar in rap tempo opvolgende ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en dan specifiek waar het flexibele arbeid of uitzenden betreft. Maar bijvoorbeeld ook over de integratie van vast en flex. En over de toenemende druk op marges en competenties van detacheerders en uitzendorganisaties.

Dineren nodigt uit tot discussie én netwerken

De unieke setting van een diner biedt een uitgelezen gelegenheid met tafelgenoten van geachte te wisselen en ideeën uit te wisselen. En elkaar beter te leren kennen natuurlijk. Dit jaar zal het Flexdiner plaatsvinden op donderdag 26 mei, Golfbaan Naarderbos in Naarden. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar de speciale pagina van Flexdiner 2016.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings