Sluiten

Wat wij voor u doen

Het uitbesteden van uw backoffice geeft u als uitzender meer ruimte om te ondernemen. Voor u betekent dat meer ruimte om contact te onderhouden met uw klanten en snel te reageren op veranderingen in de grillige arbeidsmarkt. Maar ook meer financiële ruimte omdat u met het uitbesteden van uw backoffice bespaart op uw totale personeelskosten.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren?

Backoffice uitbesteden: wat doen wij voor u?

Bij het uitbesteden van uw backoffice heeft u geen omkijken meer naar uw administratieve, financiële en juridische taken. WePayPeople verzorgt namelijk uw complete backoffice, van facturatie tot het uitvoeren van complexe verloningsvraagstukken. Door het uit te besteden via WePayPeople nemen we het volgende voor u uit handen:

 • Voorfinanciering. We zorgen voor een tijdige betaling van uw uitzendkrachten, waardoor u minder liquiditeitsdruk ervaart.
 • Facturatie aan uw eindklanten. Indien gewenst nemen we het volledige facturatietraject van u over, dus ook richting uw eindklanten.
 • Debiteurenbeheer en risicomanagement. WePayPeople neemt volledige verantwoordelijkheid voor de betalingen van uw klanten én wij nemen de werkgeversrisico’s voor uw uitzendkrachten van u over.
 • Bijhouden van digitale dossiers in een volledig op maat gemaakte digitale portal voorzien van uw eigen branding.

De voordelen van uw backoffice bij WePayPeople

Uniek business model

Doordat we ons steeds verder ontwikkelen als allround specialist in intermediaire dienstverlening profiteert u ook van backoffice oplossingen die u alleen bij WePayPeople vindt. Zo hanteren we een uniek business model, waarbij we de omzet over uw eigen boeken laten lopen, terwijl we aan de achterkant de facturatie verzorgen.

Unieke digitale portal

WePayPeople heeft het volledige uitzendproces geautomatiseerd. Wanneer u uw backoffice bij ons uitbesteedt krijgt u toegang tot uw eigen digitale portal met uw eigen branding. Door de koppeling met geavanceerde ERP software van Afas voorzien we in optimaal digitaal gebruiksgemak voor u en uw uitzendkrachten, voor elke cao die u maar wenst. Met uw eigen digitale portal kunt u onder meer:

 • Nieuwe kandidaten en klanten binnen 5 minuten digitaal inschrijven.
 • Salarisstroken en jaaropgaves inzien.
 • Arbeidsovereenkomsten en urenbriefjes digitaal ondertekenen.
 • Verlofaanvragen invoeren en andere looncomponenten wijzigen.
 • Uw klanten zelf de uren van hun uitzendkrachten laten goedkeuren, indien gewenst.

We werken dagelijks aan de verbetering van onze geautomatiseerde omgeving, zodat we u elke dag weer de hoogste service kunnen bieden bij het uitbesteden van uw backoffice.

Voordelen van werken met WePayPeople

Kennis en ervaring op het gebied van verloning

WePayPeople heeft inmiddels jarenlange ervaring bij het uitvoeren van backoffice werkzaamheden voor tal van uitzendbureaus. We beschikken dan ook over alle benodigde certificeringen, waaronder het VCU- en Kiwa certificaat. Met onze kennis en expertise op het gebied van verloning en arbeidsrecht weet u dan ook zeker dat de volgende zaken goed geregeld zijn via WePayPeople:

 • Een juiste toepassing van de inlenersbeloning.
 • Geen onnodige investeringen van uw kant voor een NEN-certificering of VCU-certificaat. Dat kan allemaal via WePayPeople.
 • Het gebruik van een G-rekening, waarmee alleen betalingen aan de Belastingdienst kunnen worden gedaan.
 • Het overnemen van de risico’s voor de wet ketenaansprakelijkheid (WKA) en de wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI).

Bent u ook benieuwd hoe WePayPeople uw uitzendbureau kan helpen bij het uitbesteden van uw backoffice? Neem dan contact met ons op via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u om u hierover verder te informeren!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings