Sluiten

Wat wij voor jou doen

Het uitbesteden van jouw backoffice geeft je als uitzender meer ruimte om te ondernemen. Voor jou betekent dat meer ruimte om contact te onderhouden met je klanten en snel te reageren op veranderingen in de grillige arbeidsmarkt. Maar ook meer financiële ruimte omdat je met het uitbesteden van je backoffice bespaart op jouw totale personeelskosten.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren?

Backoffice uitbesteden: wat doen wij voor jou?

Bij het uitbesteden van jouw backoffice heb jij geen omkijken meer naar jouw administratieve, financiële en juridische taken. WePayPeople verzorgt namelijk jouw complete backoffice, van facturatie tot het uitvoeren van complexe verloningsvraagstukken. Door het uit te besteden via WePayPeople nemen we het volgende voor jou uit handen:

 • Voorfinanciering. We zorgen voor een tijdige betaling van jouw uitzendkrachten, waardoor je minder liquiditeitsdruk ervaart.
 • Facturatie aan jouw eindklanten. We nemen het volledige facturatietraject voor onze rekening en verantwoording.
 • Debiteurenbeheer en risicomanagement. WePayPeople neemt volledige verantwoordelijkheid voor de betalingen aan klanten én de werkgeversrisico’s voor uitzendkrachten.
 • Bijhouden van digitale dossiers in een volledig op maat gemaakte digitale portal voorzien van jouw eigen branding.

De voordelen van jouw backoffice bij WePayPeople

Uniek business model

Doordat we ons steeds verder ontwikkelen als allround specialist in intermediaire dienstverlening profiteer je ook van backoffice oplossingen die jij alleen bij WePayPeople vindt.

Unieke digitale portal

WePayPeople heeft het volledige uitzendproces geautomatiseerd. Wanneer jij je backoffice bij ons uitbesteedt krijg je toegang tot jouw eigen digitale portal met je eigen branding. Door de koppeling met geavanceerde ERP software van Afas voorzien we in optimaal digitaal gebruiksgemak voor jou en jouw uitzendkrachten, voor elke cao die je maar wenst. Met jouw eigen digitale portal kan je onder meer:

 • Nieuwe kandidaten en klanten binnen 5 minuten digitaal inschrijven.
 • Salarisstroken en jaaropgaves inzien.
 • Arbeidsovereenkomsten en urenbriefjes digitaal ondertekenen.
 • Verlofaanvragen invoeren en andere looncomponenten wijzigen.
 • Klanten zelf de uren van hun uitzendkrachten laten goedkeuren, indien gewenst.

We werken dagelijks aan de verbetering van onze geautomatiseerde omgeving, zodat we je elke dag weer de hoogste service kunnen bieden bij het uitbesteden van jouw backoffice.

Voordelen van werken met WePayPeople

Kennis en ervaring op het gebied van verloning

WePayPeople heeft inmiddels jarenlange ervaring bij het uitvoeren van backoffice werkzaamheden voor tal van uitzendbureaus. We beschikken dan ook over alle benodigde certificeringen, waaronder het VCU- en Kiwa certificaat. Met onze kennis en expertise op het gebied van verloning en arbeidsrecht weet je dan ook zeker dat de volgende zaken goed geregeld zijn via WePayPeople:

 • Een juiste toepassing van de inlenersbeloning.
 • Geen onnodige investeringen van jouw kant voor een NEN-certificering of VCU-certificaat. Dat kan allemaal via WePayPeople.
 • Het gebruik van een G-rekening, waarmee alleen betalingen aan de Belastingdienst kunnen worden gedaan.
 • Het overnemen van de risico’s voor de wet ketenaansprakelijkheid (WKA) en de wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (WAADI).

Ben jij ook benieuwd hoe WePayPeople jouw uitzendbureau kan helpen bij het uitbesteden van jouw backoffice? Neem dan contact met ons op via 020-8208040, we maken graag een afspraak met jou om je hierover verder te informeren!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings