Sluiten

Wilt u een

uitzendbureau beginnen?
Bent u net gestart als uitzender of wilt u een uitzendbureau beginnen? U zult merken dat dit veel tijd en energie kost. U heeft de eerste maanden al uw tijd nodig om een netwerk op te bouwen van opdrachtgevers en geschikte kandidaten. Vervolgens onderscheidt u uw beginnende uitzendbureau door snel te kunnen schakelen en de juiste persoon op de juiste plek te detacheren. Daarmee is het échte ondernemen in de uitzendbranche voor u begonnen!

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren?

De backoffice van een beginnend uitzendbureau

Een uitzendbureau beginnen vergt in eerste instantie een focus op jouw commerciële activiteiten. Jouw ambitie is namelijk om snel te groeien en kansen te benutten in de huidige, flexibele arbeidsmarkt. Het is daarom essentieel dat de backoffice van jouw startende uitzendbureau direct goed ingericht is om deze ambitie te ondersteunen. Denk daarbij aan administratieve taken als:

  • Facturatie naar opdrachtgevers;
  • Tijdige en correcte betaling van personeel;
  • Professionele helpdesk voor vragen van klanten;
  • Debiteurenbeheer en het afdekken van overige werkgeversrisico’s.

Je zult merken dat deze administratieve verplichtingen veel tijdsdruk leggen op jouw startende uitzendbureau, terwijl je juist de ruimte wilt hebben om te doen waarom je het bureau bent begonnen: ondernemen in de uitzendbranche.

Backoffice uitbesteden van jouw uitzendbureau

Je wilt ruimte om te ondernemen bij de start van jouw uitzendbureau? Er is geen betere manier dan meteen vanaf de start jouw backoffice uit te besteden aan een specialist als WePayPeople. We nemen alle administratieve, financiële en juridische taken van je over, zodat je daar geen tijd, geld en energie in hoeft te stoppen.

Een uitzendbureau beginnen met WePayPeople

Met WePayPeople als partner kun je direct aan de slag met jouw eigen uitzendbureau. Je hoeft geen investeringen te doen in het opzetten van een complete backoffice. WePayPeople verzorgt dit, inclusief benodigde software en branchecertificeringen namelijk allemaal voor jou. Daarnaast maak je ook gebruik van onze uitgebreide expertise en geautomatiseerd uitzendproces. Je hoeft je alleen maar te richten op de groei van jouw uitzendmerk en netwerk.

De voordelen van jouw backoffice bij WePayPeople

De voordelen van het uitbesteden van jouw backoffice bij WePayPeople nog eens kort op een rij:

  • Je kunt direct aan de slag, alles is in één keer goed geregeld.
  • Geen benodigde investeringen in software, certificeringen of personeel voor jouw administratie.
  • Toegang tot onze digitale portal met jouw eigen branding.
  • Je profiteert van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verloning, wel zo’n gerust gevoel wanneer je jouw uitzendbureau start.

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van jouw backoffice is uiteraard dat je zelf de ruimte houdt om te ondernemen. Je kunt je tijd actief besteden aan het vergroten van je netwerk en het opbouwen van een vaste klantenkring.

Wil je meer weten over de mogelijkheden om jouw backoffice uit te besteden wanneer je een uitzendbureau gaat starten? Neem dan contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met je!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings