Sluiten

Wilt u een

uitzendbureau beginnen?
Bent u net gestart als uitzender of wilt u een uitzendbureau beginnen? U zult merken dat dit veel tijd en energie kost. U heeft de eerste maanden al uw tijd nodig om een netwerk op te bouwen van opdrachtgevers en geschikte kandidaten. Vervolgens onderscheidt u uw beginnende uitzendbureau door snel te kunnen schakelen en de juiste persoon op de juiste plek te detacheren. Daarmee is het échte ondernemen in de uitzendbranche voor u begonnen!

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren?

De backoffice van een beginnend uitzendbureau

Een uitzendbureau beginnen vergt in eerste instantie een focus op uw commerciële activiteiten ligt. Uw ambitie is namelijk om snel te groeien en kansen te benutten in de huidige, flexibele arbeidsmarkt. Het is daarom essentieel dat de backoffice van uw startende uitzendbureau direct goed ingericht is om deze ambitie te ondersteunen. Denk daarbij aan administratieve taken als:

  • Facturatie naar uw opdrachtgevers;
  • Tijdige en correcte betaling van personeel;
  • Professionele helpdesk voor vragen van uw klanten;
  • Debiteurenbeheer en het afdekken van overige werkgeversrisico’s.

U zult merken dat deze administratieve verplichtingen veel tijdsdruk leggen op uw startende uitzendbureau, terwijl u juist de ruimte wilt hebben om te doen waarom u het bureau bent begonnen: ondernemen in de uitzendbranche.

Backoffice uitbesteden van uw uitzendbureau

U wilt ruimte om te ondernemen bij de start van uw uitzendbureau? Er is geen betere manier dan meteen vanaf de start uw backoffice uit te besteden aan een specialist als WePayPeople. We nemen alle administratieve, financiële en juridische taken van u over, zodat u daar geen tijd, geld en energie in hoeft te stoppen.

Een uitzendbureau beginnen met WePayPeople

Met WePayPeople als partner kunt u direct aan de slag met uw eigen uitzendbureau. U hoeft geen investeringen te doen in het opzetten van een complete backoffice. WePayPeople verzorgt dit, inclusief benodigde software en branchecertificeringen namelijk allemaal voor u. Daarnaast maakt u ook gebruik van onze uitgebreide expertise en geautomatiseerd uitzendproces. U hoeft zich alleen maar te richten op de groei van uw uitzendmerk en netwerk.

De voordelen van uw backoffice bij WePayPeople

De voordelen van het uitbesteden van uw backoffice bij WePayPeople voor uw overzicht nog eens kort op een rij:

  • U kunt direct aan de slag, alles is in één keer goed geregeld.
  • Geen benodigde investeringen in software, certificeringen of personeel voor uw administratie.
  • Toegang tot onze digitale portal met uw eigen branding.
  • U profiteert van onze jarenlange ervaring en kennis op het gebied van verloning, wel zo’n gerust gevoel wanneer u uw uitzendbureau start.

 

Het belangrijkste voordeel van het uitbesteden van uw backoffice is uiteraard dat u zelf de ruimte houdt om te ondernemen. U kunt uw tijd actief besteden aan het vergroten van uw netwerk en het opbouwen van een vaste klantenkring. En ook al worden uw klanten vanuit onze backoffice gefactureerd, ze zullen uiteraard altijd uw klanten blijven. Daar werkt u immers hard genoeg voor als ondernemer!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw backoffice uit te besteden wanneer u een uitzendbureau gaat starten? Neem dan contact op met WePayPeople via 020-8208040, we maken graag een afspraak met u!

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings