Sluiten

Kosten backoffice dienstverlening

voor uitzenders
Jouw backoffice uitbesteden is complex. En de mogelijkheden die wij bieden zijn zeer uitgebreid. Voor elke onderneming hebben wij een passende oplossing waarin jouw specifieke wensen naar voren komen. Deze wensen zijn van invloed op het tarief en die willen wij graag met je bespreken.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren?

Ons tarief voor backoffice dienstverlening is altijd maatwerk en hangt onder andere af van de contractvormen, werkwijze, debiteurenportefeuille, betalingsvoorwaarden en het volume. Wij behoren tot een van de scherpste partijen.

Aangepaste factor

Voor contractvormen en verloningen waar lagere kosten op van toepassing zijn, hanteren we een aangepaste factor. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overwerk, toeslagdelen en studenten of ouderen. Dit geldt ook indien er sprake is van LoonKostenVoordeel. Netto onkostenvergoedingen en pensioenpremies rekenen wij altijd 1 op 1 aan je door.

Tarieven zijn inclusief

  • Snelle margeafdracht
  • Marge-zekerheid ivm afdekking wanbetalingsrisico (tot limiet)
  • Gebruik van geavanceerde online automatisering
  • Jouw huisstijl en logo’s

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings