Sluiten

Backoffice uitzendbureau

uitbesteden
Een persoonlijke aanpak gecombineerd met expertise en vakkennis. Ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt zorgen ervoor dat uitzendondernemers alle zeilen bij moet zetten om kandidaten te plaatsen. Daar moet de aandacht dus naar uitgaan en niet naar het bewaken van administratieve processen aan de achterkant van het uitzendbureau. De slimste oplossing is dan het uitbesteden van de backoffice. Maar dan wel op zo’n manier dat je de baas blijft over jouw eigen resultaten.

Ben je benieuwd hoe jouw organisatie kan profiteren?

Backoffice uitbesteden bij WePayPeople

Je backoffice uitbesteden aan WePayPeople betekent dat je alle administratieve en financiële aspecten van de verloning in handen geeft van een expert. Maar dat je wel grip houdt op jouw bedrijf en je omzet ook in je boeken houdt. En dat heeft zo zijn voordelen.

Wij nemen bijvoorbeeld de voorfinanciering van de lonen voor onze rekening. Bovendien laten we jou en je uitzendkrachten profiteren van de snelheid van onze automatisering en online platformen. Daarnaast staat onze kennis en expertise op het gebied van verloning voortdurend tot jouw beschikking. Ten slotte: we factureren uit jouw naam en op jouw BTW-nummer. Dat maakt onze backoffice dienstverlening uniek.

Onze backoffice dienstverlening is bovendien persoonlijk en ingericht naar jouw wensen. Zodat je geen omkijken meer hebt naar de belangrijke bijzaken, maar volledig kan richten op de waardevolle hoofdzaken: jouw klanten en het bemiddelen in arbeid.

Wat nemen we onder andere voor jou uit handen?

  • Tijdige en correcte uitbetaling uitzendkrachten;
  • Voorfinanciering;
  • Facturatie aan je eindklanten (indien gewenst);
  • Debiteurenbeheer en risicomanagement;
  • Bijhouden digitaal dossier.

Wat zijn de kosten?

Onze tarieven berusten op maatwerk. Daarbij gaan we er niet vanuit wat onze dienstverlening jou moet kosten, maar wat deze jou kan opleveren. Daarom scherpen we op transparante wijze de tarieven voor onze diensten aan en passen we de omrekenfactoren toe die voor jou het beste uitpakken. Rekening houdend met het volgende:

  • Het soort contractvorm;
  • De manier van verlonen;
  • De omvang van jouw debiteurenportefeuille;
  • Jouw betalingsvoorwaarden;
  • Het volume van jouw uitzendbestand.

Wil je een uitzendbureau beginnen?

De dynamiek in de flexibele arbeidsmarkt verruimt de kansen voor startende ondernemers in de uitzendbranche. Om een goede start te maken moet alle aandacht uit kunnen gaan naar het werven van klanten en kandidaten. Maar tegelijkertijd moet de backoffice ook betrouwbaar, effectief en kostenefficiënt functioneren.

Van begin af aan jouw backoffice uitbesteden aan WePayPeople is dan een verstandige keuze: jij houdt grip op alle processen, je weet waar je aan toe bent met de kosten en je kan volledig richten op alle commerciële activiteiten.

Privacy instellingen

Wij nemen jouw privacy serieus en geven je de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens je tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. Je kunt jouw instellingen te allen tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings