Vlotte verwerking is belangrijk. Daarom word je bij ons ondersteund door een implementatiemanager die zorgt dat jouw backoffice in no time bij ons wordt geïmplementeerd.

Niet meer omkijken naar de verloning van je uitzendkrachten. Die droom maken wij werkelijkheid. Maandelijks verlonen wij meer dan 10.000 medewerkers, waardoor we het hoe en wat als geen ander beheersen. Iedere maand, 100 procent correct en altijd up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving en volgens de juiste cao’s.

Een lage liquiditeitsdruk komt je onderneming of uitzendbureau ten goede. Om die reden zorgen wij voor een voorfinanciering van de lonen van jouw medewerkers. Zo halen we samen de druk van jouw organisatie, zodat jij meer kunt investeren in kostenposten die er – op dat moment – écht toe doen.

Op jouw verzoek realiseren wij (maandelijks) de volledige facturatie aan je eindklanten. We nemen hiervoor ook de verantwoording. Hierdoor heb jij weer een taak minder om naar om te kijken, waardoor je maandelijks meer tijd overhoudt. Tijd die je wel beter kunt besteden.

Wij nemen volledige verantwoordelijkheid voor jouw betalingen aan klanten en we dekken de werkgeversrisico’s voor jouw uitzendkrachten. Altijd volgens de juiste certificeringen, zoals de NEN-certificering, het VCU-certificaat en het Kiwa-certificaat.

Jij richt je hierdoor zorgeloos op de groei van je bedrijf.

Onze portal is gericht op processen van uitzenders en wordt continu voorzien van feedback op basis van onze klanten. In de portal krijgen jij en je medewerkers een op maat gemaakt digitaal dossier. Niet alleen toegankelijk voor jou, maar ook voor je uitzendkrachten. Urenregistratie, documentatie en andere belangrijke zaken, allemaal op één overzichtelijke plek. Volledig volgens jouw branding en 24/7 toegankelijk.

Wij werken uitsluitend met maatwerk-oplossingen. Hierdoor verschillen de kosten voor het uitbesteden van je backoffice per aanvraag, maar hebben ze altijd één ding gemeen: jij krijgt altijd de beste deal.

Wij bepalen onze tarieven voor het overnemen van jouw backoffice op basis van contractvormen, werkwijze, debiteurenportefeuille, betalingsvoorwaarden en het volume van de backoffice. Dit betekent dat het tarief voor de uitbesteding verschilt per aanvraag. Wij werken alleen met maatwerk-oplossingen.

In sommige gevallen zijn er lagere kosten van toepassing op contractvormen en verloningen. Hieronder vallen ook toeslagen en bijvoorbeeld overwerk en loonkostenvoordeel. Zaken als netto onkostenvergoeding en pensioenpremies rekenen wij altijd een-op-een door.

Wij regelen dat jouw medewerkers – door ze aan te melden in ons online portal – binnen 5 minuten verzekerd en wel aan de slag kunnen. Geen gedoe met wachttijden, brieven of moeilijke contracten. Snel aan de slag, tegen alle belangrijke voorwaarden. Wij regelen het voor je.

WePayPeople BV 2020 ©