Sluiten

Backoffice uitzendbureau uitbesteden

Een persoonlijke aanpak gecombineerd met expertise en vakkennis.
Ontwikkelingen in de flexibele arbeidsmarkt zorgen ervoor dat uitzendondernemers alle zeilen bij moeten zetten om kandidaten te plaatsen. Daar moet de aandacht dus naar uitgaan en niet naar het bewaken van administratieve processen aan de achterkant van het uitzendbureau. De slimste oplossing is dan het uitbesteden van de backoffice. Maar dan wel op zo’n manier dat u de baas blijft over uw eigen resultaten.

Bent u benieuwd hoe uw organisatie kan profiteren van de voordelen?

Backoffice uitbesteden bij WePayPeople

Uw backoffice uitbesteden aan WePayPeople betekent dat u alle administratieve en financiële aspecten van de verloning in handen geeft van een expert. Maar dat u wel grip houdt op uw bedrijf en uw omzet ook in uw boeken houdt. En dat heeft zo zijn voordelen.

Wij nemen bijvoorbeeld de voorfinanciering van de lonen voor onze rekening. Bovendien laten we u en uw uitzendkrachten profiteren van de snelheid van onze automatisering en online platformen. Daarnaast staat onze kennis en expertise op het gebied van verloning voortdurend tot uw beschikking. Ten slotte: we factureren uit uw naam en op uw BTW-nummer. Dat maakt onze backoffice dienstverlening uniek.

Onze backoffice dienstverlening is bovendien persoonlijk en ingericht naar uw wensen. Zodat u geen omkijken meer hebt naar de belangrijke bijzaken, maar zich volledig kunt richten op de waardevolle hoofdzaken: uw klanten en het bemiddelen in arbeid.

Wat nemen we onder andere voor u uit handen?

  • Tijdige en correcte uitbetaling uitzendkrachten;
  • Voorfinanciering;
  • Facturatie aan uw eindklanten (indien gewenst);
  • Debiteurenbeheer en risicomanagement;
  • Bijhouden digitaal dossier.

Wat zijn de kosten?

Onze tarieven berusten op maatwerk. Daarbij gaan we er niet vanuit wat onze dienstverlening u moet kosten, maar wat deze u kan opleveren. Daarom scherpen we op transparante wijze de tarieven voor onze diensten aan en passen we de omrekenfactoren toe die voor u het beste uitpakken. Rekening houdend met het volgende:

  • Het soort contractvorm;
  • De manier van verlonen;
  • De omvang van uw debiteurenportefeuille;
  • Uw betalingsvoorwaarden;
  • Het volume van uw uitzendbestand.

Wilt u een uitzendbureau beginnen?

De dynamiek in de flexibele arbeidsmarkt verruimt de kansen voor startende ondernemers in de uitzendbranche. Om een goede start te maken moet alle aandacht uit kunnen gaan naar het werven van klanten en kandidaten. Maar tegelijkertijd moet de backoffice ook betrouwbaar, effectief en kostenefficiënt functioneren.

Van begin af aan uw backoffice uitbesteden aan WePayPeople is dan een verstandige keuze: u houdt grip op alle processen, u weet waar u aan toe bent met de kosten en u kunt zich volledig richten op alle commerciële activiteiten.

Privacy instellingen

Wij nemen uw privacy serieus en geven u de mogelijkheid zelf in te stellen welke gevens u tijdens het bezoek aan onze website afgeeft. U kunt uw instellingen te alle tijde wijzigingen.

Privacy policy | Sluiten
Settings